Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy ciklus végén......
  2023-07-06 08:54:41, csütörtök
 
 




A FÖLD EGY CIKLUS VÉGÉN VAN


A szellemvezetők azt állítják, hogy a Föld egy evolúciós ciklus végén van, és a harmadik évezredben a legmegkésettebb szellemeket, mind a földkéregen, mind az asztrális síkon eltávolítják, hogy ezektől az elemektől mentesen élvezhessék az itt maradókat jobb élet.
Azok, akik az erőszakban, mint problémák megoldásában hisznek, itt már nem születhetnek újra. Egy primitív bolygón kell újjászületned, a modern kor létesítményei nélkül.
El tudod képzelni, hogy egy olyan világban élj, ahol nincs áram, rádió, számítógép, autó, televízió, mozi, telefon, röntgen, érzéstelenítő stb??
Egy primitívebb társadalomban, barbár szokásokkal rendelkező aljas embernek, ahelyett, hogy visszaélne a jókkal, mint nálunk, szembe kell néznie az egyenrangúakkal, és magával a kegyetlenséggel.
Az alsó asztrálban sok szellem volt ilyen körülmények között. Még egy utolsó esélyt adtak nekik: hogy itt reinkarnálódjanak, és próbáljanak fejlődni, hogy kapcsolatban maradhassanak a bolygóval.
Ahogy véget ér a körforgás, és nem tér nem idő-ben igazi "söprés" készült az asztrálban, akik egyszerre születtek ide reinkarnálódva.
A nem megfelelően fejlődött egyedeket eltávolítják a földi és az asztrális létsíkról, hogy ide már ne születhessen le.
A világban vannak, olyanok akik hozzájárulnak az erőszak jelentős növekedéséhez.
Ne dőlj be a legnagyobb hazugságnak, amit el akarnak adni az embereknek, több azonosítatlan tárgyat is lelőttek katonai gépek, mert, azok nem igazi ufók, mert a valódi jó testvéreink olyan technológiával rendelkeznek, amit nem lehet földi fegyverrel le vadászni , el akarják adni ezt a hazugságot, hogy hamis inváziót keltsenek, hamis veszélyt, hogy megtámadnak minket valamiféle törvény vagy feltétel kiszabása miatt, ne higgyétek el barátaim, ez a 2030-as napirend része és hamarosan kiderül ez az igazság..
Az ETI alatt lévő dokumentumok azért vannak elrejtve, mert a kormányok tudják, hogy nincs hatalma felettük... Tudjátok, hogy végtelenül felsőbbrendűek a technológiájukban, ébredjünk az igazságra, keressük a tudást és fussunk el a hagyományos médiától, mert újabb hazugságokra fognak rávetni.
Végezz egy kis kutatást a "Bluebeam"-ről
(Sokakat becsapnak)
"Titokzatos hangok jelennek meg a mennyekben szerte a világon, és hologramképek vetülnek ki különböző helyekre.
A Blue Beam projekt egy projekt, amely arra tervezték, hogy megtévesszék az emberiséget harp-pal és más technológiai tárgyakkal. "
A Blue Beam Project egy high-tech fejlett 3D hologramrendszer van , amely ezeket a csalárd szimulációkat fogja felébreszteni, hogy hamis vallási újjászületésre ébresszék az embereket, mindezt azért teszik, hogy félelmetessé és alázatossá tegyék az emberiséget!
Hamis "Eti" megjelenései, sőt holografikus megjelenése a "Feltételezett égi lények"-nek. "
A kaotikus világ-forgatókönyvvel és a csapásrendszerrel a gyenge emberek elfogadják a világkormányt az úgynevezett béke, biztonság és jólét megszerzése érdekében, ezt manipuláció által uralomnak nevezik.
A Blue Beam Project egy program, amit a Háttérhatalmi Elit fejlesztett ki, hogy szimuláljon egy hamis UFO eseményt. Nagyon valóságosnak tűnő virtuális képeket is lehet vele készíteni.
Telepátiával gondolatokat tudnak generálni az emberek fejében hogy a a célpont elméjét megzavarják.
A hírhedt Blue Beam Project négy különböző fázisa van az újkori vallás megvalósításához az Antikrisztussal az élen. Emlékeznünk kell arra, hogy az új korszak vallása az új világkormány alapja, amely nélkül teljesen lehetetlen az új világrend kialakítása és új világ diktátori vallását megalakítani.
Megismétlem: az újkori vallásba vetett egyetemes hit nélkül lehetetlen lesz az új világrend sikere! Ezért olyan fontos számukra a Blue Beam projekt, de eddig olyan jól elrejtették ezeket a terveket hogy , az emberek ezekben a jelentésekben hitetlenkednek,
Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni a hologramok által.

MAG144000
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Címkék: megvalósításához, hologramrendszer, kegyetlenséggel, egyenrangúakkal, forgatókönyvvel, antikrisztussal, legmegkésettebb, újjászületésre, hitetlenkednek, technológiával, felsőbbrendűek, reinkarnálódva, szellemvezetők, felébreszteni, hozzájárulnak, világkormányt, feltételezett, újjászületned, maradhassanak, szimulációkat, érzéstelenítő, társadalomban, háttérhatalmi, növekedéséhez, megtéveszteni, hologramképek, azonosítatlan, létesítményei, jelentésekben, félelmetessé, technológiai, születhetnek, megjelenései, megoldásában, holografikus, hazugságokra, evolúciós ciklus, harmadik évezredben, legmegkésettebb szellemeket, asztrális síkon, elemektől mentesen, primitív bolygón, olyan világban, primitívebb társadalomban, alsó asztrálban, utolsó esélyt, asztrális létsíkról, világban vannak, erőszak jelentős, legnagyobb hazugságnak, 2030-as napirend, kormányok tudják, FÖLD EGY CIKLUS VÉGÉN VAN, Blue Beam, Blue Beam Project, Háttérhatalmi Elit,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A föld szépségéért  Gábor Dénes gondolata  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Bella István: Zsoltár  Paul David Tripp Április 23  Pillangó  György napra  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Búzaszentelés  A Mester kezének érintése  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  A könnyek összegyűjtése  Aki szeret, annak senki sem id...  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Krisztinától  Emberként automatikusan értéke...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Gömb  Különös!  A lelki élet nem arról szól, ....  Naplemente  Föld napja április 22  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Rögtön puha Mézes Krémes  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Életművészet  Az embernek a társa: hiányzik.  Ázzal aki csak szép  Sokkal bölcsebb a természet,  Becsüld meg azt amid van,...  Az idő elsodorja létezésünk  Az idő elsodorja létezésünk  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Környezetvédelem  Környezetvédelem  Ahogy emelkedik a rezgés...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Szép estét kedves látogatóimna...  A Gömb  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
evolúciós ciklus, harmadik évezredben, legmegkésettebb szellemeket, asztrális síkon, elemektől mentesen, primitív bolygón, olyan világban, primitívebb társadalomban, alsó asztrálban, utolsó esélyt, asztrális létsíkról, világban vannak, erőszak jelentős, legnagyobb hazugságnak, 2030-as napirend, kormányok tudják, hagyományos médiától, mennyekben szerte, emberiséget harp-pal, high-tech fejlett, csalárd szimulációkat, gyenge emberek, úgynevezett béke, emberek fejében, célpont elméjét, hírhedt Blue, újkori vallás, újkori vallásba, emberek ezekben, jelentésekben hitetlenkednek, hologramok által, megvalósításához, hologramrendszer, kegyetlenséggel, egyenrangúakkal, forgatókönyvvel, antikrisztussal, legmegkésettebb, újjászületésre, hitetlenkednek, technológiával, felsőbbrendűek, reinkarnálódva, szellemvezetők, felébreszteni, hozzájárulnak, világkormányt, feltételezett, újjászületned, maradhassanak, szimulációkat, érzéstelenítő, társadalomban, háttérhatalmi, növekedéséhez, megtéveszteni, hologramképek, azonosítatlan, létesítményei, jelentésekben, félelmetessé, technológiai, születhetnek, megjelenései, megoldásában, holografikus, hazugságokra, valóságosnak, születhessen, megalakítani, rendelkeznek, eltávolítják, dokumentumok, világkormány, gondolatokat, megtévesszék, telepátiával, kapcsolatban, fejlesztett, megszerzése, megfelelően, emberiséget, hazugságnak, primitívebb, megismétlem, hagyományos, próbáljanak, emlékeznünk, élvezhessék, testvéreink, manipuláció, kialakítása, elrejtették, úgynevezett, szokásokkal, földkéregen, megjelenése, megtámadnak, szimuláljon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 4 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 534 db bejegyzés
Összes: 13024 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3992
  • e Hét: 20567
  • e Hónap: 37950
  • e Év: 155196
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.